Software simulatie – Amerpoort PlanCare 2

Voor  de migratie naar een nieuw ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) heeft Amerpoort een Software simulatie laten ontwikkelen voor de 3000 medewerkers. De software simulatie geeft de grootste verschillen van de oude en nieuwe situatie weer. Tevens zijn de belangrijkste processen erin opgenomen.

De simulatie werkt als de applicatie en daarmee lijkt het voor gebruikers alsof men in PlanCare werkt. Zo kunnen de belangrijkste processen als worden doorlopen nog voordat de migratie geheel is voorbereid. Doordat de processen in deze simulatie worden doorlopen heeft een gebruiker een heel goed beeld van hoe PlanCare 2 zal werken voor Amerpoort. 

Amerpoort wilde cyclisch werken met de verbetercyclus van Deming ook nog meer onder de aandacht brengen. Daarom staan de processen in de simulatie in het grotere kader van de verbetercyclus en wordt dit meteen meer onder de aandacht gebracht. 

Wilt u meer weten of dit project of heeft u een soortgelijke case waar u met ons over van gedachten  wil wisselen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een persoonlijke demo aan!

De meeste van onze klanten hebben het beleid dat ontwikkelde online trainingen niet publiekelijk op internet mogen worden getoond door Trainingsvideo Expert. Dit om problemen uit te sluiten met het eventueel beschikbaar stellen van vertrouwelijke gegevens via de trainingsmaterialen. Dit ondanks dat wij in de trainingsmaterialen geen vertrouwelijke informatie zullen opnemen.
Wilt u toch graag eens meer zien van onze voorbeelden of mogelijkheden dan neem contact op zodat we dit voor u op de meest passende wijze kunnen regelen.

Ja ik wil contact


Erg fijn om met Klaas samen te werken! Klaas heeft enorm veel ervaring in het maken van online instructies/trainingen voor software migraties in diverse thema’s. Klaas neemt telkens frisse inzichten vanuit zijn ervaringen en heeft empathie voor de eindgebruiker. Altijd flexibel, behulpzaam en reageert snel wanneer er wat moet gebeuren.

Een doeltreffende en compacte online instructie gemaakt voor Amerpoort waar veel mensen goed over te spreken zijn.

Michiel Swenneker, Amerpoort


Volgende