Video training – KPMG / Meijburg & Co

Voor internationale ondernemingen is het btw-proces – compliance en rapportage – complex. De Tax Intelligence Solution (TIS) maakt het mogelijk om data-analyses uit te voeren. KPMG / Meijburg & CO heeft hiervoor een data-analyse applicatie ontwikkeld. TIS wordt voor diverse cliënten in verschillende landen succesvol ingezet, met ondersteuning van KPMG IT Advisory en lokale btw-specialisten.

Om de gebruikers van het het mondiale KPMG-netwerk te trainen in het gebruik ervan heeft Trainingsvideo Expert een aantal trainingsvideos ontwikkeld. De videos leggen het gebruik van de applicatie uit en zorgen ervoor dat de applicatie op de juiste wijze bij klanten kan worden gepresenteerd. De tainingsvideos leggen dus niet alleen de applicatie uit maar geven de medewerkers ook ondersteuning om het op de juiste wijze aan klanten aan te bieden. De totale duur van de videos is ongeveer een uur.

Vraag een persoonlijke demo aan!

De meeste van onze klanten hebben het beleid dat ontwikkelde online trainingen niet publiekelijk op internet mogen worden getoond door Trainingsvideo Expert. Dit om problemen uit te sluiten met het eventueel beschikbaar stellen van vertrouwelijke gegevens via de trainingsmaterialen. Dit ondanks dat wij in de trainingsmaterialen geen vertrouwelijke informatie zullen opnemen.
Wilt u toch graag eens meer zien van onze voorbeelden of mogelijkheden dan neem contact op zodat we dit voor u op de meest passende wijze kunnen regelen.

Ja ik wil contact


Ik heb het genoegen gehad om met Klaas samen te mogen werken; een project waarbij er een aantal e-learning modules werd ingericht voor internationale training doeleinden. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Klaas. Klaas is iemand die snel en efficient schakelt, waarbij hij het doel van de klant en de te behalen deadlines niet uit het oog verliest. Niets is hem te veel! Hij heeft kennis van de nieuwste technieken en past deze graag toe in zijn deliverables.

Miranda van Engelen, Meijburg & Co / KPMG


Volgende