Waarom liever onze oude Ford Fiësta dan onze nieuwe Toyota Auris?

 

Vreemde voorkeur?

Je zou zeggen dat het rijden met een grotere en wat meer luxe auto voor mij de voorkeur heeft. Voor bepaalde ritten is dat ook zo. Maar voor veel ritten heb ik een goede reden om toch te kiezen voor de Ford Fiësta.

De Toyota Auris is een auto met een betere zit en een betere wegligging dan de kleinere Ford Fiësta. Ook  heeft deze auto veel meer luxe aan boord en is het een nieuwer model. Vreemd dus dat ik een voorkeur heb voor de Fiësta?

 

De reden zit in de Performance Support verschillen

Het heeft alles te maken met gebruiksgemak op een ander gebied dan de auto op zich.  Het gaat hier om Performance Support verschillen. De Toyota Auris is nl. voorzien van een boordcomputer met een integraal navigatiesysteem. De eenvoudiger uitgevoerde Ford Fiësta heeft ook een boordcomputer maar heeft daarin geen navigatiesysteem.

Dan zou je wellicht zeggen dat een navigatiesysteem ideaal is en ik daar graag gebruik van maak. Daar zit nu net de crux van het verhaal. Het navigatiesysteem van de Toyota heeft mij de laatste tijd een aantal keren (één keer letterlijk) het bos in gestuurd. Dit ondanks de nieuwste updates. Als je een dergelijke moderne oplossing bij de hand hebt als een navigatiesysteem moet het wel betrouwbaar zijn of het wordt een blok aan je been. Vooral omdat we ons volste vertrouwen hebben in deze systemen. Hoewel we natuurlijk wel weten dat ze niet perfect kunnen zijn.

 

Performance Support van Google

In de Fiësta is dus geen navigatiesysteem aanwezig. Daar gebruik ik mijn mobiele telefoon met het navigatiesysteem van Google. Ik moet zeggen dat dit systeem echt maar zelden niet up-to-date is en mij eigenlijk altijd wel op de juiste plek brengt.

Ford Fiesta met goede Performance Support

Het navigatiesysteem kan zelfs grotendeels met de stem worden bediend. Dit maakt het gemak nog groter, ook nog gezien de recente commotie over handsfree.

Navigatiesystemen zijn in wezen Performance Support systemen. Performance Support systemen gebruiken deze dagelijks. Performance Support kun je zien als hulp die onderdeel is van het systeem of middel dat je gebruikt. Precies op het moment dat je ze nodig hebt krijg je helemaal de juiste hulp.

 

Performance Support is hulp die naadloos aansluit aan de behoefte

Zo is er ook Performance Support voor softwaregebruikers (EPSS). Deze zorgt dus altijd voor de juiste hulp bij software gebruik. Helemaal afgestemd op dat wat je op dat moment aan het doen bent. Stel je voor dat je veel gebruikers hebt en deze allemaal wel eens vragen of onduidelijkheden hebben bij gebruik van bedrijfssoftware. Dan kun je je voorstellen dat een dergelijke oplossing veel tijdverlies en frustraties kan voorkomen. En dus dat er veel kosten bespaard kunnen worden.

Wil je meer weten over Performance Support voor softwaregebruikers? Ben je benieuwd wat Performance Support voor software nog meer voor voordelen biedt? Dan kijk eens hier op onze website. Zijn er daarna nog vragen dan neem gerust contact op.