Zorg & Co – Support videos

Voor de coöperatie van zelfstandige in de zorg, Zorg & Co heeft Trainingsvideo Expert support videos ontwikkeld. De organisatie kreeg op de helpdesk vaker dezelfde vragen van de medewerkers. Deze dienen steeds hun uren in het administratieve systeem bij te houden en te declareren bij klanten. 

De vragen ontstonden ook nog eens vaak buiten werktijd als medewerkers de registratiewerkzaamheden wilde uitvoeren. De helpdesk was dan niet beschikbaar dus ontstonden zo ook weer vervolgvragen en -problemen.

Door de videos die in een e-learning structuur zijn opgenomen, worden veel vragen en problemen meteen door de medewerkers zelf opgelost. Verder is er een duidelijke afname van het aantal meldingen richting de helpdesk. De organisatie Zorg & Co is heel tevreden met het resultaat. 

Vraag een persoonlijke demo aan!

De meeste van onze klanten hebben het beleid dat ontwikkelde online trainingen niet publiekelijk op internet mogen worden getoond door Trainingsvideo Expert. Dit om problemen uit te sluiten met het eventueel beschikbaar stellen van vertrouwelijke gegevens via de trainingsmaterialen. Dit ondanks dat wij in de trainingsmaterialen geen vertrouwelijke informatie zullen opnemen.
Wilt u toch graag eens meer zien van onze voorbeelden of mogelijkheden dan neem contact op zodat we dit voor u op de meest passende wijze kunnen regelen.

Ja ik wil contact


Ik zie mensen van andere organisaties nog wel eens jaloers over mijn schouders meekijken als ze zien dat wij zulke mooie support videos kunnen aanbieden aan onze mensen ;-).

Roger Wouters, Zorg & Co


Volgende